Tervetuloa opiskelemaan Tuotantotalouden tutkinto-ohjelman monimuotokoulutukseen!

Toivotamme sinulle onnea ja menestystä opinnoissasi!

Orientaatioilta maanantaina 17.8.2020 klo 17:00 

Uusien monimuotokoulutuksen opiskelijoiden orientaatiotilaisuus järjestetään maanantaina 17.8.2020 klo 17:00 - n. 19:00 verkossa Zoom-videoneuvottelusoveluksella.

Tilaisuudessa käydään läpi opiskelukäytänteitä, opetussuunnitelmaa, opintotarjontaa ja aikaisempien opintojen hyväksilukuja.

Linkki tilaisuuteen lähetetään opintopolku.fi-palveluun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos osoitteesi on vaihtunut, niin ilmoita uusi osoite sähköpostilla Bella Erlalle (yhteystiedot ovat tiedotteen lopussa). Ilmoita jos et voi osallistua tilaisuuteen, niin lähetämme sinulle tietoa sähköpostilla tilaisuudessa käsitellyistä asioista.

Zoom-sovelluksen asentaminen

Asenna Zoom-sovellus laitteellesi jo ennen orientaatioiltaa. Zoomin voi asentaa mobiililaitteille sovelluskaupasta ja tietokoneelle Zoomin Download Centeristä. Sovelluksen asentaminen on mahdollista myös kokoukseen liittymisen yhteydessä, kun avaat kokouslinkin selainohjelmassa. Sovelluksella voit liittyä Zoom-kokoukseen ilman, että luot tilin ja kirjaudut sisään Zoomiin. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta asentaa Zoom-sovellusta, voit käyttää Zoomia myös tietokoneen selainohjelmassa. Zoom toimii varmimmin Chrome-selaimessa. Selainkäyttö edellyttää kirjautumista Zoom-tilille. Luo siis itsellesi Zoom-tili ennen perehdytyspäiviä, jos käytät Zoomia selaimella.

Katso Youtubessa pikaohjeet Zoomin käyttöön.

Käyttäjätunnuksen aktivointi

Uudelle opiskelijalle myönnetään käyttöoikeus Metropolian tietojärjestelmiin. Aktivoi käyttäjätunnuksesi henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Kun olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi, voit tutustua itsenäisesti jo ennen perehdytyspäiviä Metropolian OMA-intranettiin 

Voit aktivoida tunnuksesi kun sinut on kirjattu opiskelijaksi Metropolian opiskelijarekisteriin, arviolta muutamaa päivää ennen orientaatioiltaa.

Katso ohjeet aktivoimisesta

Opetuksen alkaminen ja lukujärjestykset

Syyslukukauden lähi- ja etäopinnot alkavat maanantai, 24.8.2020 alkavalla viikolla.

Lähiopetus järjestetään Metropolian Karamalmin kampuksella, osoitteessa Karaportti 2, 02610 Espoo. Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä, koska opiskelijoille ei ole omaa erillistä merkittyä parkkialuetta. Pyöräparkki sijaitsee rakennuksen takana Karaniityntien ja Karaportin kulmassa. Pyörää ei saa jättää pääsisäänkäynnin eteen.

Voit tutustua oman ryhmäsi lukujärjestykseen jo ennen perehdyttämispäiviä osoitteessa: http://lukkarit.metropolia.fi/. Palvelu näyttää lukujärjestyksen viikkokohtaisesti. Kirjoita palvelun vasemmassa laidassa olevaan Haku-ruutuun opetusryhmäsi tunnus TXQ20S2.

Lukujärjestyksiin voi tulla muutoksia eli tarkista mahdolliset päivitykset ennen opintojen alkua. 

Syksyn 2020 ajoitus:

  • 1. opetusperiodi = 24.8.- 9.10.2020
  • projekti- ja itseopiskeluviikko 12.10. - 18.10.2020 
  • 2. opetusperiodi = 19.10. - 11.12.2020

Projekti- ja itseopiskeluviikoilla ei ole lähiopetusta. Lukuvuoden ajoituksesta kerrotaan tarkemmin perehdytyspäivillä.

Kevään 2021 opetus alkaa 11.1.2021.

Oma kannettava tietokone

Opiskelijalla tulee olla käytössä oma kannettava tietokone. Jos sinulla on jo oma kannettava tietokone, voit aloittaa opintosi käytössäsi olevalla tietokoneella. Jos olet hankkimassa uutta kannettavaa, lue tietohallinnon laitesuositus.

Aikaisempien opintojen hyväksi lukeminen

Opiskelijoille laaditaan henkilökohtaiset opintosuunnitelmat, joissa aikaisemmat opinnot on hyväksi luettu haun yhteydessä toimitettujen todistusten perusteella. Opintosuunnitelmat lähetetään opiskelijoille sähköpostilla ennen orientaatioiltaa. 

Hyväksiluku-asioita käydään läpi orientaatioillassa ma 17.8.2020

Aurinkoista ja virkistävää kesää!

Yhteystiedot

Nina Hellman, tutkintovastaava
nina.hellman [at] metropolia.fi  (tavoitettavissa 17.8. alkaen)                                           

Bella Erla, koulutussuunnittelija
bella.erla [at] metropolia.fi  (tavoitettavissa 27.7. alkaen)