Opintojen aloitus

Huomioi muutos aikaisempaan tiedotukseen!

Pandemiaohjeistusten vuoksi aloitamme opinnot etäyhteydellä 12.1.2021 klo 10.00 Seuraa lukujärjestystä säännöllisesti, sillä jokaisen päivän kohdalla on merkittynä, onko kyse lähi- vai etäopiskelusta. Lukujärjestyksessä on myös linkit, joilla pääset mukaan etänä.

Pandemiatilanteen salliessa ja päästyämme jälleen Myllypuron kampukselle, olemme osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Kampus sijaitsee aivan Myllypuron metroaseman vieressä. Suosittelemme saapumista julkisilla liikennevälineillä saapumista. Kampuksen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintipaikkoja.

Ota mukaasi kortti (esim. kirjastokortti tai matkakortti, huom. ei pankkikorttia), jonka voit aktivoida päivän aikana kulkukortiksi ja näin pääset kulkemaan kampuksella.

Noudatamme valtakunnallisia ja oppilaitoksen ohjeistuksia koskien COVID 19 -pandemiaa ja mahdollisista poikkeuskäytänteistä ilmoitetaan koronainfosivullamme.

Lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestys on luettavissa lukkarikoneessa.
Oman ryhmäsi lukujärjestyksen löydät tunnuksella SXM21K2.
Ryhmäsi tutoropettajana toimii lehtori Heli Patanen.

Ensimmäinen opiskeluviikko on lähiopetusviikko, jolloin kaikki opetus on Myllypurossa. Kevään muut kokonaiset lähiopetusviikot ovat viikot 10, 11 ja 18. Kevään opintoihin kuuluu viikon työelämään tutustumisen jakso, joka on viikko 6. Muu lukujärjestykseen merkitty opetus toteutetaan etäopetuksena, johon osallistutaan omalta koneelta käsin.

Opinnot alkavat Oppimisen ja opiskelun valmiudet -opintojaksolla.

Opetussuunnitelma

Opetussuunnitelmaan voit tutustua opinto-opassivustolla: Radiografian ja sädehoidon tutkinto-ohjelma, monimuotoinen toteutus

Käyttäjätunnukset

Muistathan aktivoida Metropolian käyttäjätunnukset. Lue aktivointiohje tietohallinnon sivuilta.

Mahdolliset sähköpostiviestit lähetetään opiskelijoille aina Metropolian osoitteella.

Opiskelijan opas

Suosittelemme, että tutustut etukäteen näihin uusien opiskelijoiden sivuihin. Tutustu myös Opiskelijan oppaaseen intranetissä, josta saat tietoa vaikkapa opiskeluhyvinvointipalveluista Metropoliassa. Pääset kirjautumaan intranettiin aktivoituasi käyttäjätunnukset.

Tietokone

Opinnoissa tarvitaan kannettavaa tietokonetta. Mikäli olet hankkimassa uutta omaa tietokonetta, sellainen tietokone riittää, jota yleisesti suositellaan opiskeluun.

Yhteystiedot

Radiografian ja sädehoidon lehtori Heli Patanen, heli.patanen [at] metropolia.fi

Tutkintovastaava Sanna Törnroos, sanna.tornroos [at] metropolia.fi

Opinto-ohjaaja Paula Lindqvist, paula.lindqvist [at] metropolia.fi

Tervetuloa Metropoliaan! Nähdään tammikuussa!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.