Opintojen aloitus

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta 3D-animoinnissa ja -visualisoinnissa!

Opintosi alkavat maanantaina 17.8.2020 klo 8:45 Metropolian Arabian kampuksella (Hämeentie 135D, Helsinki)

Silloin käynnistyy lukuvuoden ensimmäinen opintojakso Opiskelu- ja viestintätaidot. Opintojakson ensimmäisten päivien keskeisenä tavoitteena on tutustua toisiin opiskelijoihin ja perehtyä Metropolian opiskelukäytäntöihin. Opintojakson opettajina toimivat Katri Myllylä ja Liisa Seppänen. Lisätietoja ensimmäisen opiskeluviikon aikatauluista löydät alla olevasta taulukosta. 

Lisätietoja ensimmäisen opiskeluviikon aikatauluista löydät alla olevasta taulukosta.
Huom! Ensimmäisen viikon ohjelmaan on tullut muutoksia koronavirustilanteen vuoksi. Taulukon tiedot on päivitetty 13.8.2020. Uusille opiskelijoille lähetetään sähköpostitse lisätietoa muutoksista 14.8.2020.  

Muistathan ottaa ensimmäisenä opiskelupäivänä mukaasi henkilöllisyystodistuksen ja verkkopankkitunnukset (tai käytössäsi olevan mobiilivarmenteen). Aloittavien opiskelijoiden henkilöllisyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tarvitaan Metropolian tietojärjestelmien käyttäjätunnusten aktivoimiseen. Ota ensimmäisenä päivänä mukaan myös muistiinpanovälineet.

Syyslukukauden aikana ryhmäsi opetussuunnitelmaan kuuluvat seuraavat opintojaksot: 

  • Opiskelu‐ ja viestintätaidot,5 op
  • 3D‐projekti, still‐kuva, 15 op
  • 3D-hahmot 1, 5 op
  • Valokuvaus, 5 op

Lähiopetusta ja työskentelyä kampuksella on oman pääaineesi opinnoissa yleensä arkisin noin kello yhdeksästä kolmeen tai neljään. Syksyn aikatauluja ja opintojen sisältöjä käydään tarkemmin läpi opintojaksolla Opiskelu- ja viestintätaidot. 

Opiskelu on sitä palkitsevampaa, mitä enemmän olet itse valmis panostamaan omaan oppimiseesi. On tärkeää, että suunnittelet opintojesi etenemistä tavoitteellisesti alusta alkaen. Henkilökuntamme on tukenasi opintojen suunnittelussa. Tärkeässä roolissa opintojen ohjauksessa on ryhmän opettajatuutori eli HOPS-ohjaaja. Sinun ryhmäsi opettajatuutori on Jaro Lehtonen. Lisätietoja opettajatuutoroinnista ja HOPS-ohjauksesta saat opintojen alettua.

Jos sinulla on kysyttävää opintojen aloituksesta, voit olla yhteydessä koulutussuunnittelija Mika Rintalaan 5.8.2020 alkaen (mika.rintala [at] metropolia.fi, puh. 040 714 5119).

Nähdään elokuussa!

Maanantai 17.8.

Tiistai 18.8.

Keskiviikko 19.8.

Torstai 20.8.

Perjantai 21.8.

Hämeentie 135D

Muista henkilöllisyystodistus, verkkopankkitunnukset ja muistiinpanovälineet mukaan!

8.45–9.15
Ilmoittautuminen

9.15–11.30
Opintojen aloitus, tutustumista ja infoa

Hämeentie 135D 

10.40–15.30

Metropolian tietojärjestelmät

Opiskelukäytännöt

etänä

9.30–15.30

Metropolian pilvipalvelut

Ryhmätyöskentelyä

etänä

11.10–15.30

Metropolia opiskeluympäristönä

ei yhteistä ohjelmaa; vertaistuutoreiden organisoima tutustuminen ja ryhmäytyminen siirtyy myöhemmin toteutettavaksi