Opinnot keväällä 2021 aloittaville

Tervetuloa opiskelemaan Metropolia Ammattikorkeakouluun, onnittelumme opiskelupaikastasi sairaanhoitotyön tutkinto-ohjelmassa, monimuototeutuksessa!

Metropolian koronatyöryhmän päätöksellä opintojen aloitus toteutetaan etäyhteydellä 11.1.2020.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun heti opintojen alusta. Luethan sen vuoksi huolellisesti tämän materiaalin.

Ennen opintojen alkua

  1. Vastaa opinto- ja uraohjauspienryhmäkyselyyn (vastaamalla viimeistään 18.12.2020 voit vaikuttaa omaan opintopolkuusi ja pienryhmääsi).
  2. Aktivoi Metropolian käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkua (mahdollista 8.1.2021).
  3. Tutustu Metropolian sähköisiin palveluihin sekä lataa ja asenna Microsoft Pro Plus 365 -ohjelmistopaketti ilmaiseksi ennen opintojen alkua (mahdollista Metropolian käyttäjätunnuksen aktivoinnin jälkeen).
  4. Perehdy uuden opiskelijan aloitusmateriaaliin.
  5. Tutustu tutkintosi opetussuunnitelmaan.
  6. Sairaanhoitotyön tutkinnossa aloittava opiskelija - osallistu opintojen ohjaustapaamiseen, mikäli olet suorittanut aiemmin opintoja ensihoitaja-, kätilö-, sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajakoulutuksessa tai sinulla on valmis tutkinto ja olet aloittamassa opiskelut tammikuussa 2021 sairaanhoitajatutkinnossa Metropolia amk:ssa. Tapaaminen järjestetään 14.12.2020 klo 14.00-16.00 etäyhteydellä osoitteessa: https://metropolia.zoom.us/my/paivirimpioja

Muita korkeakouluopintoja ja lähihoitajatutkinnon suorittaneille on erilliset infot aiempien opintojen hyödyntämisestä osana opintopolkua opintojen alussa.

Yhteyshenkilö: Tutkintovastaava Päivi Rimpioja, puh. 040 652 9899, paivi.rimpioja [at] metropolia.fi.

Opintojen aloitus

Opinnot alkavat maanantaina 11.1.2021 klo 10.00. Aloituspäivä toteutetaan etäyhteydellä https://metropolia.zoom.us/j/67777157779

Ensimmäisellä viikolla opetusta on maanantaista torstaihin ja opetus toteutuu ensimmäisellä viikolla sekä lähi- että etäopetuksena. Löydät jokaisen etäopetuksen paikan suoraan lukujärjestyksestä.

Huolehdithan, että pääset osallistumaan opintojen aloitukseen. Erillisiä ohjauksia opintojen aloituksessa käsitellyistä asioista ei järjestetä, joten osallistuminen opintoihin heti ensimmäisestä päivästä on erittäin tärkeää.

Kevään 2021 lukujärjestykset

Kevätlukukauden lukujärjestykset ovat luettavissa viikolla 52 osoitteessa http://lukkarit.metropolia.fi. Löydät sairaanhoitajakoulutuksen monimuotototeutuksen lukujärjestyksen tunnuksella SXO21K2. Lukujärjestykseen voi tulla vielä muutoksia.

Opiskelijatutorit opintojen aloituksen tukena

Opiskelijatutorit ja tutorvastaavat ovat luoneet FB-ryhmän, jossa pääset jo ennen opintojen alkua tutustumaan muihin opiskelijoihin sekä kyselemään opintojen aloituksesta. Toimipistekohtaisen uusien aloittavien ryhmän löydät Facebookista nimellä MYHO K21.

Noudatamme valtakunnallisia ja oppilaitoksen ohjeistuksia koskien COVID 19 -pandemiaa ja mahdollisista poikkeuskäytänteistä ilmoitetaan koronainfosivullamme.

Yhteystiedot

Minna Marjamäki-Kekki
ryhmän uraohjaaja
puh. 040 630 1202

Päivi Rimpioja,
tutkintovastaava
puh. 040 652 9899

Anna-Maria Tiainen,
opinto-ohjaaja
puh. 050 563 3611

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan sairaanhoitajaksi!

Opiskelijatutoreiden terveiset

Katso opiskelijakunta Metkan sivuilta opiskelijatutoreiden terveiset.