Kulttuuripalveluiden ja musiikin osaamisaluejohtajaksi Kirsi Kaunismäki-Suhonen

22.10.2024 - 13:30

Metropoliassa on aloittanut 23.9.2024 Kulttuuripalveluiden ja musiikin osaamisaluejohtajana Kirsi Kaunismäki-Suhonen.

Kaunismäki-Suhonen siirtyy Metropoliaan Helsingin kaupungin Tahvonlahden ala-asteen koulun rehtorin tehtävästä.

Aikaisemmin Kaunismäki-Suhonen on työskennellyt rehtorin tehtävien lisäksi musiikin, luokanopettajan ja kuoronjohtajan tehtävissä. Kaunismäki-Suhonen toimii myös integratiivisena muutosvalmentajana sekä taiteellisena tuottajana kansainvälisessä luonnontuhontalakitietoisuutta levittävässä Choirs for Ecocide Law -projektissa. Hän on myös Metropolia Ammattikorkeakoulun alumni valmistuttuaan kulttuurituottajaksi (YAMK) kesäkuussa 2024.

Osaamisaluejohtajan tehtävässään Kaunismäki-Suhonen vastaa muun muassa strategian toteuttamisesta jatkuvan oppimisen, TKI-toiminnan ja elinkeinotoiminnan osalta, henkilöstöresurssien suunnittelusta ja tutkinto-ohjelmien sekä jatkuvan oppimisen tarjonnan suunnittelusta yhteistyössä tutkinto- ja tiimivastaavien kanssa. Lisäksi hän toimii osaamisalueensa tutkinto- ja tiimivastaavien esihenkilönä.

”Valtion tuen vähentäminen taiteelle ja kulttuurille haastaa koulutusta, innovaatioita, talouskasvua ja sosiaalista yhteenkuuluvuutta. Vastataksemme haasteisiin ja vahvistaaksemme oppimistoimintamme ilmiölähtöisyyttä, oppijakeskeisyyttä ja ekosysteemiperustaisuutta meidän on tiivistettävä verkostojamme. Tekemällä monipuolista yhteistyötä ja hanketyötä eri toimijoiden kanssa korostamme taide- ja kulttuurialan merkitystä yhteiskunnassamme. Samalla opiskelijamme saavat tärkeitä työelämätaitoja ja opimme itse ymmärtämään toimintamme mahdollisuuksia TKI-toiminnassa ja yrittäjyydessä”, Kaunismäki-Suhonen kertoo.

Lisätietoja

Kirsi Kaunismäki-Suhonen
Osaamisaluejohtaja, Kulttuuripalvelut ja musiikki, Metropolia Ammattikorkeakoulu
Kirsi.Kaunismaki-Suhonen [at] metropolia.fi (Kirsi[dot]Kaunismaki-Suhonen[at]metropolia[dot]fi)