Lääkehoidon teemapäivä järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella

11.3.2020 - 13:40

Lääkehoidon teemapäivä järjestetään Metropolian Myllypuron kampuksella

 

Metropolian Myllypuron kampuksella vietetään kansalaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistä teemapäivää torstaina 12.3.2020, klo 10 - 14.

Tämän vuoden teemoina ovat ”Lääkehoito hallussa” ja ”Lääkelistat kuntoon”. Päivän tarkoituksena on tuoda tietoa ja ymmärrystä lääkkeiden käyttäjille lääkityksistä ja lääkehoidosta.

Paikalla on alan ammattilaisia auttamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Ohjelmassa on luentotilaisuus lääkehoidosta, oman lääkelistan tekemistä ja alan yritysten tuote-esittelyitä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on tarkoitettu kaikille aiheesta lisätietoa kaipaaville. 

”Hienoa, että Metropolia voi uusissa tiloissa järjestää tapahtuman, joka kutsuu paikalle alueen asukkaat ja jakaa tietoa tärkeästä aiheesta”, kertoo lehtori, lääkehoidon opettaja Liisa Lukkari.

Vuosittain vietettävä lääkkeiden käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteinen teemapäivä toteutetaan paikallisina tapahtumina eri puolilla Suomea. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Katso lisää

Lisätietoja:

Liisa Lukkari
Lehtori
p. 040 630 9711
etunimi.sukunimi [at] metropolia.fi

Tiedotteen lähetti
Ilse Skog
Metropolia Ammattikorkeakoulu, Viestintä
p. 040 572 7634
paula.heikkinen [at] metropolia.fi

Yhteystiedot
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1, 00920 Helsinki
p. 09 7424 5000
www.metropolia.fi

Twitter @metropolia
www.facebook.com/MetropoliaAMK
https://www.instagram.com/metropolia_uas/
https://www.linkedin.com/school/helsinki-metropolia-university-of-applied-sciences/
www.youtube.com/user/MetropoliaAMK

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Vaikuttajakorkeakouluna haluamme olla osaamisen rohkea uudistaja ja tulevaisuuden aktiivinen rakentaja. Metropoliassa opiskelijat ja henkilöstö kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa. Uniikit koulutusalojemme yhdistelmät ja kokeilukulttuuri luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.
Metropolian neljällä modernilla kampuksella, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, tehdään, koetaan ja opitaan. Esteettömät, viihtyisät ja innostavat kampuksemme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Metropolia – osaamista ja oivallusta tulevaisuuden tekemiseen.